Over mij

Wie zit er achter Durftestempelen?

Mijn naam is Marjolein, creatief, een bezig bijtje en vrolijk. En sinds 1 juli 2017 trotse eigenaar van Durftestempelen! Ik woon in Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Ook werk ik nog in loondienst, officieel als beheerder van een locatie in de catering.

Ik ben altijd wel met kleuren en stempels in de weer geweest, als kind al. Daar kon ik me echt uren mee vermaken. Ondertussen doe ik dat dus eigenlijk nog steeds. Leuke en unieke kaarten maken, agenda vol stempelen, enz.

Eigenaresse Marjolein

Vooral het duurzame karakter van de stempels vind ik heel erg leuk. De houten stempels zijn geen wegwerp product zoals je dat vaak wel ziet met stempels die van goedkope sites afkomen. Plus wat ik daarvan een groot nadeel vind, is dat er vaak ook kinderarbeid mee gemoeid is, de arbeidsomstandigheden bar slecht zijn en er niet zo nauw gekeken wordt naar milieuvriendelijkheid.

Eigenlijk alles waar Durftestempelen en ikzelf niet voor sta. Ik scheid mijn afval, kijk zoveel mogelijk naar de manier van produceren, enz. Mijn houtblokjes komen van hout af met een FSC keurmerk en zijn ook nog eens ‘gered’ van een bouwplaats. Mijn rubber is ecologisch geproduceerd van ecologische materialen, mijn dochter mag lekker naar school, enz.

Wat ik leuk vind om te doen:

Ik organiseer 1-2 x per 2 maanden een kaartenswap, dit heeft altijd een thema en een opdracht. Ik kom er echter niet altijd aan toe. Wil je hiervan meer weten? Volg me dan op Instagram of Facebook.

Durftestempelen en de samenwerking met diverse ontwerpers!

Durftestempelen is een webshop met leuke, stoere, lieve maar vooral unieke stempels! Deze stempels zijn speciaal ontworpen voor Durftestempelen en dat maakt dat ze dus uniek zijn. Ik vind het ook erg leuk om ontwerpen te maken en die om te zetten naar stempels.

Met een aantal ontwerpers is Durftestempelen een samenwerking aangegaan. Ik vind het echt geweldig om met zoveel creatieve mensen samen te werken.

De stempels van Durftestempelen zijn duurzaam, mits ze goed onderhouden worden, kunnen ze een leven lang meegaan. Er wordt voor de stempelblokken alleen hout gebruikt met het fsc keurmerk. Om het groene idee een beetje te kunnen doortrekken, worden de stempels verzonden met materiaal dat ik hergebruik. Heb ik een grotere doos nodig, dan gebruik ik een doos die ik heb ontvangen. Ik probeer plastic zoveel mogelijk te vermijden, daarom ben ik sinds kort overgegaan op papieren tape om de dozen mee dicht te plakken.

Heb je nog tips en trucs waarmee ik als bedrijf zijnde nog verder kan verduurzamen? 

Laat het me weten!

Dank je wel vanuit Durftestempelen

Durftestempelen wordt door mij (Marjolein Sijmons) gerund, maar ik werd en word daarbij geholpen door een heleboel enthousiaste en creatieve mensen! En die wil ik graag even bedanken!!

Voor het vertrouwen, de inspirerende samenwerking, alle tips en het maken van prachtige ontwerpen:

Hieronder kan je doorklikken naar de websites van de designers waar ik mee werk. Zelf hebben ze namelijk ook de meest fantastische producten in een webwinkel staan.

Francis & Brigitte Liem | Studio Limón
Karen Vandelaer | Karen Vandelaer
Nikki en Imli | Soetzappig
Marije Hondeveld | Marije’s Creaties
Francien van Lang | Francien van Lang
Maria Koutamanis | Little Vanilla Studio
Kiki en Jamie | Ideeenstudio
Hilde Reurink | De Schildertuin
Studio Gee | geeadriaansz.nl
Rianne Witteveen | riannewitteveen.nl
Marijn van Vliet | De Neusjes
Miqueart |Miqueart
Vera Hartenberg | Studio Holland
Amy Smulders | Aym studio
Lieke Straver | Illustraver
Demi Vendrig | Liefs van Demi
Bonteraaf | Bonteraaf

Zoek jij alleen stempels van een bepaalde ontwerper? Dan kun je hieronder makkelijk je keuze maken. Mede daarom heb ik op deze pagina een lijstje gemaakt van alle ontwerpers. Als je op de namen klikt, kom je op hun pagina uit. Zodat je snel en makkelijk de stempel vindt die je zoekt!

De Schildertuin
Ellen Nijs
Francien van Lang
Gee Adriaansz
Karen van de Laer
Little Vanilla Studio
Marije’s Creaties
Rianne Witteveen
Studio Limon
Miqueart
Studio Holland
Crea by Anna
Aym Studio
Illustraver
Bonteraaf
Liefs van Demi
En als laatste in deze opsomming:
Studio Limon

Wil jij als designer hier ook tussen komen te staan? Dat kan natuurlijk altijd!!

Stuur me een bericht via het contactformulier of rechtstreeks een e-mail naar info@durftestempelen.nl.
Dan gaan we in gesprek over hoe we verder gaan.