Geplaatst op Geef een reactie

DIY Adventskalender

Ja ja, ik ben er vroeg bij!! Als jullie goed hebben opgelet, hebben jullie al een filmpje van de DIY adventskalender op instagram voor bij zien komen. En ik heb besloten om er een blog bericht over te gaan schrijven. Want hoe heb ik de adventskalender nou gemaakt?

Adventskalender

Maar eerst iets meer over de adventskalender. Want waar komt de advent nou vandaan? En geloof me, dat heb ik ook even op moeten zoeken, want in grote lijnen weet ik het wel. Maar precies wist ik het stiekem ook niet…

De advent is in het christendom de benaming voor de aanloopperiode naar Kerst.
Advent komt van het Latijnse woord adventus en dit betekent ‘komst’. De advent is een periode van 4 weken en begint op de zondag die het dichtst bij de feestdag van St. Andrew de Apostel (30-11) ligt. In deze periode bereiden de christenen zich voor op het kerstfeest waarbij de geboorte van Jezus wordt herdacht.

De eerste handgemaakte houten adventskalender werd in 1851 gemaakt, en wordt ook dan pas echt een vast onderdeel in de kerstviering vanaf de 19e eeuw.

Nou dat zijn genoeg feitjes… Want hoe maak je nou zo’n adventskalender? Nou dat is niet zo moeilijk. Iedereen maakt hem net anders en ik vertel hier alleen hoe ik hem gemaakt heb.

Benodigdheden:

24 Kraftzakjes
Kerstig papier
De getallen 1 t/m 24
Schaar / snij apparaat
Lijm
Lint
Klemmetjes/knijpertjes
Stempels (uiteraard, een dag niet gestempeld is een dag niet geleefd…)
En natuurlijk 24 kleine cadeautjes (al moet ik die ook nog gaan verzamelen)

DIY adventskalender kit

Hoe ga je nou te werk?

Ik heb in de webshop van die leuke kerst paperpacks… 6″ x 6″ groot met allemaal leuke kerstige motiefjes EN de cijfers 1 t/m 24. Heel erg handig, want ik had hier nog geen stempels voor en ook nog niets leuks gevonden om te printen.

Het papier van het papierblok was precies groot genoeg om 12 zakjes aan de onderkant te beplakken. Daarnaast koos ik nog 4 vellen die ik in 3 stukken sneed met de snij machine. Daarna vouwde ik de bovenkant van een zakje om zodat ik deze met een strook papier kon beplakken. 24 Zakjes zijn nu klaar…

Ik wilde er ook graag een label aan. Hiervoor gebruikte ik A4 papier met kerst print dat ik ook in de webshop heb staan. Elk vel sneed ik eerst in 3 stroken van ongeveer 6 cm breed. Elke strook sneed ik daarna ook weer in 3 stukken en met de label punch maakte ik er een mooi labeltje van. De labels bestempelde ik met de sneeuwvlokken stempels, dit geeft een leuk effect. Overigens zijn deze stempels ook leuk op de zakjes.

De cijfers knip je uit en deze plak je dan op het lint op het label. Door het lint wordt het extra feestelijk. 😉 Met een knijpertje of met een klemmetje maak je het label dan vast aan het zakje.
Hang vervolgens alle zakjes aan een stok, of wat je maar wilt. Doe dit dan wel om en om qua de beplakte zakjes. Het ene zakje is tenslotte aan de onderkant beplakt en het andere zakje aan de bovenkant.

Zo simpel kan het dus zijn om een adventskalender te maken voor je kind(eren) of misschien wel voor jezelf…

Omdat ik dit project heel erg leuk vond om te maken, wil ik jullie de kans geven om zelf ook met een kant en klaar pakket aan de slag te gaan zonder dat je zelf alles eerst bij elkaar moet zoeken en dan ook nog veel spullen over houdt.
Dus koop dit pakket met genoeg spulletjes voor een leuke adventskalender. Hoef je alleen nog maar op zoek te gaan naar cadeautjes.

Wil je zelf een adventskalender maken? Dat kan met deze speciale kit waarin in voldoende materialen zitten om een adventskalender te maken zonder dat je heel veel spullen over houdt.
Neem voor de kit hier een kijkje: https://www.durftestempelen.nl/product/diy-adventskalender-kit/

Geplaatst op Geef een reactie

Mini album maken – DIY

Leuke DIY over hoe je een mini album maakt

In deze tijd van quarantaine en iedereen die thuis is, is het belangrijk om bezig te blijven met leuke dingen. Nou ben ik ontzettend dol op mini albums, alleen ik maak ze te weinig… Daarom besloot ik een feel good mini albumpje te maken.

Mini album maken - DIY

Wat heb je nodig voor deze DIY – mini album maken?

4 enveloppen (welk formaat je hebt maakt niet uit)
een blok papier met mooie patronen
stempels
inkt
een snijmachine of een schaar
een potlood
stickers
lijm

Hoe begin je nou aan deze DIY – mini album maken?

Pak de 4 enveloppen en je lijm. Je gaat nu eerst de buitenkant van je mini album maken. Je legt de enveloppen met de flappen naar elkaar toe en de opening naar boven voor je op tafel. Dan schuif je de enveloppen in elkaar en de flap die in de envelop gaat lijm je vast. Maak hier geen gebruik van Pritt stiften of dat soort lijm stiften, want daarmee kan je niet lekker schuiven. Zoals je op de foto kunt zien deed ik dat wel en ik kan je melden dat dit niet handig was. Gebruik een flesje lijm die nog even vloeibaar blijft zodat je kan schuiven zodat je albumpje nog wel dicht gevouwen kan worden. De flap die aan de achterkant zit plak je nog niet vast!!!

Enveloppen in elkaar schuiven

Pak nu een 3e envelop en leg deze zo neer dat de opening van je envelop weer naar boven ligt. De flap van de envelop vouw je naar achteren. Deze schuif je in de linker envelop en plak je vast aan de achterkant. De plakrand heb je naar achteren gevouwen dus deze zie je niet meer als je de envelop hebt vastgeplakt.

Opening envelop naar boven

Met de 4e envelop doe je exact hetzelfde alleen deze schuif je in de rechter envelop.

Als dit allemaal goed vast zit en niet meer schuift ga je je mini album decoreren. Hier komt het mooie patroontjes papier om de hoek kijken. Ik maakte gebruik van een blok “My secret garden” van het merk Craft Sensations.

Paperpad My Secret Garden

In het midden zie je dat je albumpje er wat minder mooi uitziet, hiervoor snij of knip je een stuk papier met patroon op maat. Ik meet dit af, door het papier op het stuk te leggen dat ik wil bedekken en zet daar een potloodstreepje. Vervolgens pak ik mijn snij apparaat en snij het stuk papier op maat. Dit schuif ik vervolgens in de enveloppen met vloeibare lijm zodat ik kan blijven schuiven tot het goed zit. Zorg wel dat de openingen van de enveloppen open blijven zodat je hier later leuke foto’s, labels, enz. in kan stoppen.

Het midden van je mini album

Nu ga ik de zijkanten beplakken zodat deze er ook mooi uitzien. Het is natuurlijk belangrijk dat je blij van je mini album wordt. Op 1 van de zijkanten maak ik zelfs een vakje voor labels. Zo maak je je hele mini album mooi zoals jij dat wilt. Dit kan je doen door te stempelen, stickertjes en mooi papier. Volg de foto’s en dan wordt het allemaal een stuk duidelijker. Heb je toch nog vragen, stuur me gerust een bericht.

Voorbeeld bladzijde

Groetjes,
Marjolein

In mijn album maakte ik gebruik van 1 stempel, en wel van De Schildertuin. Je vindt hem hier:
https://www.durftestempelen.nl/product/borders-leaves/

De paperpad kocht ik bij de boekenvoordeel shop, maar je kan hier meer vinden over de paperpads van Craft Sensations:
https://craftsensations.nl/en/designpads/

En een laatste vraag van mij is:
Zouden jullie het leuk vinden als ik hier pakketjes van ga samenstellen? De bedoeling is dan dat je tenminste 2 albumpjes kan maken en dat je dan nog spulletjes over houdt voor overige projecten.

Deze video heb ik al een tijd geleden gefilmd. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!! Ik had er ook al een blog over geschreven en die vind je hier:https://www.durftestempelen.nl/2020/03/27/mini-album-maken-diy/

Posted by Durftestempelen on Friday, May 29, 2020
Geplaatst op Geef een reactie

Stempelen in klei – DIY

Cadeautje met kleihanger

In tijden als deze is creativiteit een heerlijke uitlaatklep, dus gaan we vandaag een stempelen in klei – DIY delen. Leuk om te doen in je eentje, maar ook met kinderen. Want zeker nu veel ouders met hun kinderen thuis zitten, zijn activiteiten als deze soms heel ontspannend.
In deze blog leg ik je uit hoe je toffe hangers kunt maken van zelf drogende klei. Tof om aan
een pakketje met boodschappen te hangen voor iemand die in de risicogroep valt! Het zijn
de kleine dingen die het doen! Dat wordt vast en zeker gewaardeerd.

Zo kunnen de hangers er ook uitzien

Wat heb je nodig voor deze DIY – stempelen in klei?

zelf drogende klei
inkt
stempels
satéprikkertje
kleine sleutelringetjes
glas of rond uitsteekvormpje
deegroller

Haakjes om een hanger te maken

Hoe begin je nou aan het stempelen in klei?

Haal de klei uit de verpakking. Zorg dat je deze eerst goed kneed, zodat je de klei goed kunt
uitrollen. Doe dit niet te dun, want anders kun je er aan de bovenkant geen sleutelringetje in
steken. Steek nu met je glas of uitsteekvormpje de cirkels uit. De klei die je nu overhoudt
kun je opnieuw gebruiken. Zorg wel dat je dit goed bewaart in een afgesloten bakje, anders
droogt je klei uit. Wacht ook niet te lang met het insteken van de sleutelringetjes. Vind je
een sleutelringetje niet mooi? Kies dan voor een gaatje in het midden bovenin je cirkel. Deze
maak je gemakkelijk met een satéprikkertje. Wanneer je hanger droog is, haal je er een
touwtje doorheen.

Leuke thee en koffie stempels

Vervolgens kun je beginnen met stempelen. Ik koos voor de stempels met koffie -en
theepot, ontworpen door Linda Steenwijk van Studio Kuukeluus. Het stempelen is heel simpel, want gaat eigenlijk hetzelfde als op papier. Voor een mooie afdruk druk je het inktkussen op je stempel en niet
andersom. Daarna kun je met de stempel een mooie afdruk maken in je kleihanger. Het is nu
een kwestie van wachten. Hoe lang hangt af van de klei die je gebruikt. Ik gebruikte witte
zelf drogende klei van Creall.

Heel veel plezier met het maken van deze toffe hangers!
En wees een beetje lief voor de ander. Deel wat van deze leuke gestempelde kleihangers uit!

Cadeautje met kleihanger

Liefs, Daniëlle

Wil je meer lezen over/van Daniëlle? Neem dan een kijkje bij 1 van haar websites!
http://www.webshopladybug.nl

De stempels van Linda Steenwijk – Studio Kuukeluus kan je hier bekijken:
https://www.durftestempelen.nl/product-categorie/stempels/ontwerper/linda_steenwijk/

Geplaatst op Geef een reactie

Gastblog van Buttydaantje: Kraft zakjes stempelen

Kraft zakje helemaal klaar

Stempelen is een veelzijdige techniek. Juist daardoor kun je soms even inspiratieloos zijn. Want hoe en waar moet je beginnen? In deze blogpost gaan we kraft zakjes bestempelen. Want hoe leuk is het dat je je kraft zakjes kunt upgraden met stempels.

Als eerst zal ik me even voorstellen. Ik ben Daniëlle, 30 jaar en eigenaresse van de creatieve blog www.buttydaantje.nl. Hier deel ik blogposts over snailmail, journaling, handlettering en DIY. Graag inspireer ik anderen om te creëren. Precies wat ik hier ook wil delen.

Zelf aan de slag dus, want dat is het leukst! Dit keer met een kraft zakje, deze kraft zakjes gaan we namelijk stempelen. Ik verstuur regelmatig leuke verrassingen over de post. Over het algemeen past dit in een standaard maat envelop, maar soms ook niet. Toen ik naar een groter formaat zocht, vond ik een blanco kraft zakje. Soms letter ik hier op met witte gelpen, maar dit keer wilde ik eens wat anders. Stempels zijn dan ideaal!

Wat heb je nodig om deze kraft zakjes te stempelen?

blanco kraft zakje
blendtool
stencils
inkt
stempels
alcohol markers

Wat heb je nodig?

Als eerst heb ik een achtergrond gemaakt met éen van mijn stencils. Deze heb ik gekocht bij de Action, maar zijn ook verkrijgbaar in vele andere hobbywinkels. Ik koos voor een hartjes achtergrond. Met een blendtool heb ik witte inkt aangebracht. Let wel op dat wanneer je de inkt op het papier aanbrengt, je het stencil met je andere hand goed op zijn plek houdt. Het zou zonde zijn als je met het verschuiven van het stencil je achtergrond ‘verpest’.

Met stencil patroon aanbrengen op zakje

Vervolgens laat je de inkt even drogen.

Ondergrond!

Pak dan een grotere stempel waarmee je random over de achtergrond gaat stempelen. Kies hierbij wel voor een donkerdere kleur dan de achtergrond. Ik gebruikte hiervoor een donkerbruine inkt. De stempel die ik gebruikt heb is ‘de mooi zittende kat’ van Ankepanke. Om een mooie afdruk van de stempel te krijgen raad ik je aan om het inktkussen op je stempel te drukken en niet andersom.

Stempel met inkt

Nadat ik klaar was met stempelen, miste ik nog wat. Daarom heb ik de katjes ingekleurd met alcoholmarkers. Natuurlijk geeft dit een wat ander resultaat dan op wit papier, maar alsnog met een mooi resultaat. Dit zakje is helemaal klaar om gevuld te worden!

Kraft zakje helemaal klaar

Ga jij deze DIY: Kraft zakjes stempelen uitproberen?
Deel hem dan op Instagram met hashtag #buttydaantje of #durftestempelen

^ Daniëlle

Geplaatst op Geef een reactie

Kaarsen, waxinelichtjes en stempels

Hoe leuk is het om je eigen kaarsen te bestempelen en ze zo bijpassend te maken in je interieur? Want kaarsen en waxinelichtjes brengen licht en samen met stempels ook nog eens een hoop vrolijkheid. Lees deze blog vol DIY’s en ook jij kunt hier mee aan de slag.

DIY Waxinelichtjes en stempels

Wat heb je nodig?

Waxinelichtjes
Stempels naar keuze
Cirkel pons ter grootte van je waxinelichtje
Stempelinkt
Iets om een gaatje te kunnen prikken

Hoe ga je te werk?

Maak met de uitgekozen stempels een paar afdrukken. Wacht even tot de afdrukken droog zijn en pons ze dan met je cirkelpons. In het midden van je uitgeponsde cirkel maak je een gaatje. Haal het kaarsje uit het aluminium bakje, daarna haal je het lontje uit het kaarsje, steek het lontje door het gaatje in het papieren cirkeltje en doe dan alles weer in het aluminium bakje.
Even aansteken, wachten en je hebt instant vrolijkheid. En dat allemaal met een paar waxinelichtjes en stempels.

Met Kerst maak je Kerst afdrukken, met Pasen maak je Paasafdrukken, enz.

Snel klaar en je hebt er een hoop plezier van!!

Tip: blaas ze op tijd uit.

Waxinelichtje

DIY Kaarsen en stempels

Wat heb je nodig?

(Grote) kaars
Servet of vloeipapier
Bakpapier
Stempel
Stempelkussen
Heattool
Schaar
Placemat/werkblad

Benodigdheden kaarsen stempelen

Hoe ga je te werk?

Wil je je kaarsen een beetje pimpen om het beter in je interieur te laten passen?
Daarnaast zorg je er op deze manier voor dat ze uniek zijn. Heel simpel met kaarsen en stempels, oh en een servet… 😉

Neem dan een kaars van willekeurige kleur, een servet in willekeurige kleur of print en stempelinkt in willekeurige kleur.
Ik heb hier zelf gekozen voor een witte kaars, een servet met vlinders op een roze achtergrond en zwarte inkt. Je kan ook een witte kaars, witte servet en rode inkt kiezen, of een rode kaars, witte servet en zwarte inkt, en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn enorm.

Maar goed, je hebt dus een witte kaars klaarstaan, een servet en je stempel en inkt.
Een servet bestaat altijd uit meerdere lagen, de bovenste laag maak je los en leg je neer op een placemat. Dit is ook om je tafel te beschermen tegen de inkt. Dan stempel je op de servet.

Vervolgens leg je de gestempelde servet op de kaars. Daarbovenop komt het bakpapier. Dit hou je vast en ga je verwarmen met je heattool. Wel voorzichtig zijn, het kaarsvet moet een beetje smelten, je kaars moet niet krom gaan staan… En pas op voor je handen.

Zie de foto voor het resultaat.

Kaars met servet

Hierbij een lijstje met linken waar alles in de webshop te krijgen is, tot nu toe staat nog niet alles online, maar dit ga ik zo snel mogelijk doen.

https://www.durftestempelen.nl/product/embossing-heat-tool/
https://www.durftestempelen.nl/product/versacraft-inktpad-zwart/
De stempel en de servet volgt zo snel mogelijk.

De kaarsen heb ik gekocht bij hema.nl en zijn genaamd stompkaarsen.

Geplaatst op Geef een reactie

Gastblog: Gerjon Aelbers over stempels

Ik zal me even voorstellen, ik ben Gerjon Aelbers-Creemers en zolang ik me al kan bedenken, ben ik creatief. In de laatste 20 jaar ongeveer, ben ik begonnen met scrappen en daar ging ik ook steeds meer stempels bij gebruiken. Daardoor heb ik ook meer kaartjes en stempeltechnieken ontdekt.

Ik volgde Durf te stempelen al op Instagram. En zag er mooie stempels voorbijkomen. Een paar weken geleden zag ik het berichtje voorbijkomen, waarin Marjolein aangaf dat ze op zoek was naar mensen die een keer een blogbericht wilden schrijven over creaties die gemaakt zijn met de stempels van Durf te stempelen. Ik had ook net een berichtje op Facebook voorbij zien komen van het Magische draadje. Hierin werd gevraagd om kaarten voor bij hun mooie gehaakte knuffels en mutsen, pruiken en helmen. Deze worden gemaakt voor ernstig zieke kinderen en zo krijgen ze een leuk pakketje toegestuurd. In overleg met Marjolein hebben we besloten dat we hiervoor kaartjes gingen maken. Van Marjolein kreeg ik een mooi pakketje met een aantal stempels erin en papierwaren.

En daar zijn onderstaande kaarten uit voortgekomen.

Overzicht gemaakte kaartjes

Onderstaande kaart heb ik gemaakt door de stempel van Le Petit Market (luchtballon)  te beinkten met Versamark en te heat embossen met wit embossingpoeder. Daarna ingekleurd met de Zig Clean color brush markers en een waterpenseel. Met de wolkstempel van Studio Lijnloves heb ik hetzelfde gedaan. En deze doorgeknipt en aan weerszijden van de kaart opgeplakt.En nog een randje met een kleurtje van de stiften en een waterpenseel aangebracht.

Luchtballon

Daarna heb ik nog vier dezelfde kaarten gemaakt met de stempels van Ankepanke, dat is de eenhoorn stempel en de cadeautjes stempel en een setje clearstamps met kleine stempels. En de  kus stempel, deze is van Studio Limon Illustrations.

Eenhoorn kaart

Kleine stempeltjes zijn altijd fijn om zelf je dessinpapier te maken in de kleuren die je zelf wilt. Zo kun je je patroon stempelen met de kleuren die jezelf mooi vind.

De eenhoorn,  kadootje en de kus stempel heb ik een paar keer gestempeld en ingekleurd met alcohol markers. Daarna ben ik er met de Zig shimmer pen overheen gegaan om het een subtiel glittertje te geven. Uit blauw papier heb ik een gegolfde cirkel geponst en uit wit papier een gekartelde cirkel. Bij de gekartelde cirkel ben ik met roze inkt over het randje gegaan met een sponsje voor wat extra kleur.
Daarna heb ik een dun zilverdraadje  er om de gekartelde cirkel gewikkeld. Dit geeft een leuk effect op het kaartje.
Het kadootje heb ik open geknipt. En daarna ben ik laagje voor laagje gaan opplakken zodat de eenhoorn met zijn hoofd uit het kadootje komt. De randen van het designpapier heb ik ook nog be-inkt en daarna de kaart in elkaar gezet.

Na deze kaarten ben ik met nog twee kaarten aan de slag gegaan en ik heb hiervoor de luchtballon stempel gebruikt. Ik heb de luchtballon stempel meerdere keren gestempeld met bruine versamagic en deze uitgestanst als ovaal in verschillende formaten. Op de kleine ovaal heb ik wat kleine kleuraccentjes aangebracht met watercolor potloden en nuvo drops. De kleinere vorm op de goede plek op de volledige stempelafdruk  geplakt met foamtape, dit voor meer diepte in de afbeelding.

Luchtballon bruine inkt

Op de kaart heb ik de achtergrond gestempeld met de kleine stempeltjes van Ankepanke.

Ik hoop jullie zo genoeg inspiratie te hebben gegeven om zelf mooie kaartjes te maken en ook de kleine stempeltjes wat vaker te gebruiken. De kleine stempeltjes zijn ook heel erg leuk om je envelop mee te versieren.

Groetjes, Gerjon

Wil je meer weten over het Magische Draadje? Neem dan een kijkje op hun website.
www.het-magische-draadje-jouwweb.nl
Ze doen erg goed en leuk werk met hun gehaakte stukken. Speciaal voor ernstig zieke kinderen, en alles om hun een leuke dag te kunnen bezorgen.

Wil je meer zien van de gebruikte stempels?
– De luchtballonstempel: https://www.durftestempelen.nl/product/maandstempel-januari/
– De wolkstempel: https://www.durftestempelen.nl/product/wolk-met-dots-stempels/
– De eenhoorn: https://www.durftestempelen.nl/product/eenhoorn-stempel/
– De clearstampset: https://www.durftestempelen.nl/product/handgemaakt-stempel-set/
– De kus stempel: https://www.durftestempelen.nl/product/kus/

Ik wil Gerjon hartelijk bedanken voor haar mooie kaarten, haar creativiteit en haar ideeën. En ook heel erg bedankt dat je dit voor me wilde doen!! Super blij mee!

Geplaatst op 4 Reacties

Tags en stempels maken voor het goede doel

Nou mijn allereerste blog is een feit. Tags en stempels maken voor het goede doel, waarom vraag je je misschien af? Dat zal ik hier uitleggen.

Al weer meer dan een jaar geleden stuurde Danielle van Webshop Ladybug mij een berichtje met de vraag of ik e.e.a. wilde sponsoren voor haar envelopjes en brievenbusdoosjes. Deze verkoopt (enveloppen) en veilt (brievenbusdoosjes) ze voor het goede doel. In elk thema sponsort ze een ander doel. Dat maakt het meteen ook zo leuk. Ik heb daarom ook, na even nagedacht te hebben, ja gezegd voor 2019 en ook dit jaar doe ik mee. Helaas is het voor de enveloppen het laatste jaar. Wat er voor terug komt? Geen idee.

Maar nu voor het 2e jaar maak ik dus weer deze tags/labels voor in de enveloppen. Waarom?
1. Ik vind het onwijs leuk om te maken. Maar ik maak ze niet af. Dat mag je zelf doen.
2. Ik vind dat Danielle mooie goede doelen steunt. Ze doet er gedegen onderzoek naar en maakt naar aanleiding van de contacten die ze heeft, haar keuze. Ze steunt ook liever de kleinere goede doelen dan de grote en massale.
3. Het biedt mij ook een podium om ongestraft los te gaan en leuke dingen te verzinnen. 

Valentijnstags

Deze tags/labels maakte ik voor het envelopje ‘Liefde’. Hiermee wordt Stichting Hartendekens gesteund.
Ik maakte hier gebruik van de maandstempel januari (linker tag) (https://www.durftestempelen.nl/product/maandstempel-januari/) en op de rechter tag/label de ex libris stempel ‘etiketten met hartjes’ en ‘met heel mijn hart’ stempel (https://www.durftestempelen.nl/product/met-heel-mijn-hart/) van ‘Buro van die dagen’.

Deze super leuke tags/labels maakte ik voor het envelopje ‘Pasen’. Hiermee wordt de Stichting Omgaan met Pesten gesteund. Een heel mooi doel.
Ik maakte hier gebruik van de zwaan stempel (https://www.durftestempelen.nl/product/zwaan-lama-en-of-eenhoorn/) van Karen van de Laer en de paaseieren (die ik samengevoegd heb tot een washi-achtige stempel) van Ankepanke (https://www.durftestempelen.nl/product/pasen-washi-tape-1/).

Moederdag tags/labels

Al weer de 3e tags/labels die ik maakte voor het goede doel. In dit geval gaan ze mee in envelopje ‘Moederdag’ en wordt ‘Power to the Mama’s’ gesteund.
Ik heb weer de stempel ‘etiketten met hartjes’ gebruikt en een stempel die niet online staat. Wellicht dat ik dat nog wel doe, want ik vind hem stiekem heel leuk. Zeker zo in combinatie met de ex libris stempel.

Zomer tags/labels

Hierboven zie je de 4e tags/labels die ik heb gemaakt voor de enveloppen voor het goede doel.
De plantenstempels (https://www.durftestempelen.nl/product/planten/)van Studio Kuukeluus staan zo leuk in de etiketten stempels. Ik heb dat al eens eerder gedaan met een cadeauzakje en dacht nu bij mezelf, dat is ook heel leuk voor op de etiketten.

Sinterklaas tags/labels

De sinterklaas tags/labels! Ook deze zijn zo leuk (stiekem word ik blij van alle stempels in de webshop). Daarbij komt dat ik ook altijd blij word van de stempels van Ankepanke. Ook hier heb ik ze geplaatst in de etiketten stempel.

Kerst tags/labels

Als laatste de kerst tags/labels voor het goede doel.
Je ziet hier de ‘merry x-mas’ stempel (https://www.durftestempelen.nl/product/kerstbal/)van Studio Limon Ilustrations.

Tips:

Je kan de stempels mooi inkleuren.
Met een sponsje en wat inkt kan je de zijkanten van de tags/labels een kleurtje geven.
Op elke tag heb ik ruimte vrij gelaten voor een persoonlijk stukje tekst.
Daarnaast zijn de tags gewoon leuk om zo te gebruiken.

Wil je meer lezen over Danielle en Webshop Ladybug?
Neem dan een kijkje op: http://ladybug.luondo.nl/