Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Durftestempelen

Versie geldig vanaf  01-07-2017

Door een bestelling te doen verklaar je je akkoord met de voorwaarden van Durftestempelen.

Deze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van Durftestempelen.

Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) deze site te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Durftestempelen. 
De stempel ontwerpen verkrijgbaar in de shop zijn met copyright beschermd, het is niet toegestaan om deze in welke vorm dan ook te reproduceren zonder schriftelijke toestemming van de designer. De stempel ontwerpen verkrijgbaar in de shop zijn met copyright beschermd, het is niet toegestaan om deze in welke vorm dan ook te reproduceren voor persoonlijk of commercieel doeleinden zonder schriftelijke toestemming van de designer.

Prijzen en betaling

Alle prijzen op de site zijn in Euro`s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling van het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten dient te geschieden direct via iDEAL-  of per vooruitbetaling binnen 7 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 5 à 6 dagen stuurt Durftestempelen een herinnering. Als de betaling binnen is, worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

Ook bij bestellingen op maat dient vooraf betaald te worden. Wanneer de betaling binnen is, wordt het werk ingepland. De afgesproken levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling binnen is.

Maten en afwerking

Alle producten van Durftestempelen worden met de hand gemaakt, ze zijn uniek of in beperkte oplage gemaakt. Het kan voorkomen dat er kleine verschillen in maten en afwerking ontstaan.

Levertijden

De gestelde levertijden zijn indicatief en exclusief de tijd die het Postnl kost om de bestelling af te leveren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Durftestempelen zal contact opnemen wanneer de levertijd wordt overschreden.

Verzending

Bestellingen worden verzonden na ontvangst van betaling. Verzending gebeurt via MyParcel. Durftestempelen is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door MyParcel of TNT Post.

Klachten

Mocht je een klacht hebben dan hoor ik het graag en kijken we samen hoe we het probleem kunnen oplossen.

Aansprakelijkheid

Durftestempelen is niet aansprakelijk voor schade aan producten ontstaan door normale slijtage of verkeerd gebruik van het product.
Durftestempelen is niet aansprakelijk voor ongelukken die gebeuren met gebruik van Durftestempelen artikelen.

Algemeen

Deze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van Durftestempelen. Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) deze site te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Durftestempelen.

De op de website vermelde informatie wordt met zorg gepubliceerd. Desalniettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of onjuist is.

De artikelen met bijbehorende prijzen worden met regelmaat aangepast en/of aangevuld. Durftestempelen behoudt zich het recht voor deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.

Durftestempelen is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website verzonden worden.

Durftestempelen is niet verantwoordelijk voor virussen of andere schadelijke elementen die onverhoopt in berichten meegestuurd worden. De ontvanger dient zelf de bijlage(n) te controleren op virussen.

Retourvoorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@durftestempelen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retourzending terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourvoorwaarden maatstempels

Maatstempels die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitie.