Diversen

OVERIGE PRODUCTEN

Deze diversen pagina zegt het al een beetje. Op deze pagina staan de onderwerpen verzameld die eigenlijk nergens anders passen. Het gaat om 3 onderwerpen, die Durftestempelen hier heeft geplaatst.

1 Stempelkaarten : dit zijn sets voor kinderen, waarbij ze geholpen worden met aftellen tot een bepaalde belangrijke datum. Denk hierbij aan hun verjaardag, bruiloft, sinterklaas, enz. Maar ook om te helpen bepaald gedrag te vertonen, zoals zindelijkheid of beter in het eigen bedje te gaan slapen. Super leuk en heel handig! Want je maakt het zichtbaar voor je kind. Want je kind mag elke dag of wanneer je afgesproken hebt een stempeltje zetten.

2 Feestpakketten: dit zijn complete pakketten voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, waarbij de kinderen creatief aan de slag kunnen gaan. Of een babyshower pakket, waarbij er rompers gestempeld kunnen worden. En dit geef je als cadeautje aan de aanstaande ouders. Maar ook ‘gewone’ knutselpakketten staan hier.

3 Abonnementen: hier kun je een abonnement kopen voor 1, 3 of 6 maanden. Deze biedt Durftestempelen aan in 2 varianten: een basis en een luxe variant. Je weet niet welke stempels je krijgt, dat is natuurlijk de grote verrassing! Je kan bij het plaatsen van je bestelling wel een thema opgeven. 😉

4 Hier staan nog veel meer producten zoals bijvoorbeeld, touwtjes, lintjes, papier, enz.

Ik zou zeggen neem snel een kijkje! Heb je nog suggesties in 1 van deze onderwerpen op de diversen pagina, stuur ze dan in via het contactformulier. Of rechtstreeks via info@durftestempelen.nl.