Diversen

Diversen

Deze diversen pagina zegt het al een beetje. Op deze pagina staan de onderwerpen verzameld die eigenlijk nergens anders passen. Het gaat om een aantal onderwerpen, die Durftestempelen hier heeft geplaatst en waarvan ik vind dat ze nergens anders passen.

1 Stempelkaarten : dit zijn sets voor kinderen, waarbij ze geholpen worden met aftellen tot een bepaalde belangrijke datum. Denk hierbij aan hun verjaardag, een bruiloft, sinterklaas, enz. Maar deze stempelkaarten zijn ook ideaal om je kind te helpen bepaald gedrag te vertonen, zoals zindelijkheid of beter in het eigen bedje te gaan slapen. Super leuk en heel handig! Want op deze manier maak je het zichtbaar voor je kind.

2 Feestpakketten: dit zijn complete pakketten voor bijvoorbeeld kinderfeestjes, waarbij de kinderen creatief aan de slag kunnen gaan. Of een babyshower pakket, waarbij er rompers gestempeld kunnen worden. En dit geef je als cadeautje aan de aanstaande ouders. Maar ook ‘gewone’ knutselpakketten staan hier.

3 Workshops: Hier staan de kits die ik als workshop verkoop. Op dit moment staat hier alleen nog de Kijkdoos workshop. Ik ben druk bezig om meerdere workshops te gaan ontwikkelen.

4 Hier staan nog veel meer producten zoals bijvoorbeeld, touwtjes, lintjes, papier, enz. En deze vallen natuurlijk een beetje onder stationery. Ik zal hieronder een opsomming maken en alles voorzien van een linkje, zodat je door kan klikken.

Labels
Lintjes
Cadeauzakjes
Papier
Magazines
Stickers
Kaarten
Touw
Verzendspullen

Ik zou zeggen neem snel een kijkje!

Heb je nog suggesties, toevoegingen, tips en tricks in 1 van deze onderwerpen op de diversen pagina, stuur ze dan in via het contactformulier. Of rechtstreeks via info@durftestempelen.nl. Ik neem dan altijd even contact met je op.