Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Als je de stempels zelf wil zien voor een op maat gemaakt stempel, deze staan onderaan deze pagina! Heb je na het lezen van deze uitleg nog vragen? Stuur me een mailtje via info@durftestempelen.nl.

Heb jij nou ook dat je wat moeite hebt met de herkenbaarheid van je winkel? Je geeft de mensen een tas mee, maar daar staat je logo (nog) niet op, omdat het drukwerk nog te duur is. Plus je wilt eigenlijk een meer duurzamere uitstraling hebben en ook laten zien dat je je producten een persoonlijke touch meegeeft? Ga voor een persoonlijke stempel die op maat is gemaakt.

Een logo is helemaal op maat gemaakt. Tot 12 x 12 cm kan ik deze standaard leveren vanuit de webshop voor een heel beschaafde prijs.
Wil je graag een grotere stempel? Dat kan natuurlijk ook altijd. Vraag dan een offerte bij me op! Dit kan via info@durftestempelen.nl.

Tips en trucs voor het kiezen van het juiste formaat stempel.
Pak hetgeen je wilt stempelen erbij. Bijvoorbeeld een tas, een zakje, een factuur, enz. Net wat jij wilt.
Pak vervolgens een potlood en een liniaal en kijk naar de plek waar je een logo zou willen hebben. Bedenk hoe groot je label is en hoeveel plek er over is voor je logo en wat je mooi vind. Teken dan met potlood het formaat in, kijk in de webshop en kies het juiste formaat. Plaats dan je bestelling.

Is je logo gemaakt door een illustrator of webdesigner? Dan heb je vaak een hele lading bestanden gekregen met jouw logo erin. Als het enigszins kan, ontvang ik heel graag een zwart/wit logo in pdf, .ai of .png.
Omdat er vaak een gedachte zit achter het logo (zeker als deze in kleur is) kan en mag ik niet elk logo omzetten naar zwart/wit. Dit kan jouw logo soms meer kwaad doen dan goed.

Ik kan wel stukjes tekst maken in een lettertype die je wilt. Ik maak altijd een paar voorbeelden en laat je die zien, zodat je een keuze kunt maken. Vaak maak ik daar ook nog een paar aanpassingen in, zodat de stempel helemaal naar jouw wens wordt.

Voor inktkussens kan je op de pagina embossing en inktkussens kijken. Klik hier om daar naartoe te gaan.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur me gerust een mailtje! Daar ben ik voor!