Top

Over Durftestempelen

Wie zit er achter Durftestempelen?
Mijn naam is Marjolein, creatief, een bezig bijtje en vrolijk. En sinds 1 juli 2017 trotse eigenaar van Durftestempelen! Ik woon in Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Naast Durftestempelen ben ik ook eigenaar van Lady Cake en werk ik ook nog in loondienst.

De webshop & samenwerking
met diverse ontwerpers!

Durftestempelen is een webshop met leuke en unieke stempels! Deze worden met name gebruikt door de ontwerpers van de stempels zelf of zijn speciaal ontworpen voor Durftestempelen. Ikzelf vind het ook erg leuk om langzaam maar zeker wat simpele ontwerpen te maken en die om te zetten naar stempels.

In Juli 2017 heb ik de webshop overgenomen en een aantal ontwerpers hebben toen besloten na de overname door te gaan, helaas waren er ook een aantal ontwerpers die besloten te stoppen. Ik heb een aantal ontwerpers benaderd en gevraagd te ontwerpen voor Durftestempelen, zodat daar mooie stempels van gemaakt kunnen worden. Daar zijn weer mooie samenwerkingen uit voorgekomen. Ik vind het echt geweldig om met zoveel creatieve mensen samen te werken!

Hun namen en die van alle andere enthousiaste en creatieve mensen die Durftestempelen geholpen hebben, vind je op de Thanks-pagina!