Top

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden van Durftestempelen
Versie geldig vanaf  01-07-2017

Algemene voorwaarden
Voorwaarden van Durftestempelen

Door een bestelling te doen verklaar je je akkoord met de voorwaarden van Durftestempelen.


Deze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van Durftestempelen.
Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) deze site te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Durftestempelen. 
De stempel ontwerpen verkrijgbaar in de shop zijn met copyright beschermd, het is niet toegestaan om deze in welke vorm dan ook te reproduceren zonder schriftelijke toestemming van de designer. De stempel ontwerpen verkrijgbaar in de shop zijn met copyright beschermd, het is niet toegestaan om deze in welke vorm dan ook te reproduceren voor persoonlijk of commercieel doeleinden zonder schriftelijke toestemming van de designer.
 
Prijzen en betaling
Alle prijzen op de site zijn in Euro`s en inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Betaling van het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten dient te geschieden direct via iDEAL-  of per vooruitbetaling binnen 7 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 5 à 6 dagen stuurt Durftestempelen een herinnering. Als de betaling binnen is, worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

Ook bij bestellingen op maat dient vooraf betaald te worden. Wanneer de betaling binnen is, wordt het werk ingepland. De afgesproken levertijd gaat in vanaf het moment dat de betaling binnen is.

Maten en afwerking
Alle producten van Durftestempelen worden met de hand gemaakt, ze zijn uniek of in beperkte oplage gemaakt. Het kan voorkomen dat er kleine verschillen in maten en afwerking ontstaan.

Levertijden
De gestelde levertijden zijn indicatief en exclusief de tijd die het Postnl kost om de bestelling af te leveren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Durftestempelen zal contact opnemen wanneer de levertijd wordt overschreden.

Verzending
Bestellingen worden verzonden na ontvangst van betaling. Verzending gebeurt via MyParcel. Durftestempelen is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door MyParcel of TNT Post.

Klachten
Mocht je een klacht hebben dan hoor ik het graag en kijken we samen hoe we het probleem kunnen oplossen.

Aansprakelijkheid
Durftestempelen is niet aansprakelijk voor schade aan producten ontstaan door normale slijtage of verkeerd gebruik van het product.

Durftestempelen is niet aansprakelijk voor ongelukken die gebeuren met gebruik van Durftestempelen artikelen.

Algemeen
Deze website en alle afbeeldingen zijn eigendom van Durftestempelen. Het is niet toegestaan om (gedeeltes van) deze site te kopiëren zonder uitdrukkelijke toestemming van Durftestempelen.

De op de website vermelde informatie wordt met zorg gepubliceerd. Desalniettemin is het mogelijk dat de vermelde informatie niet volledig of onjuist is.

De artikelen met bijbehorende prijzen worden met regelmaat aangepast en/of aangevuld. Durftestempelen behoudt zich het recht voor deze wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving door te voeren.

Durftestempelen is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van deze website verzonden worden.

Durftestempelen is niet verantwoordelijk voor virussen of andere schadelijke elementen die onverhoopt in berichten meegestuurd worden. De ontvanger dient zelf de bijlage(n) te controleren op virussen.