Geplaatst op Geef een reactie

Durf te stempelen in April

Wat vliegt de tijd toch enorm hard voorbij. Het is alweer April!! Welkom bij Durftestempelen in April.

Wat is er nieuw bij Durftestempelen in April?

Elke eerste dag van de nieuwe maand, in dit geval dus 1 april, komt er een release van nieuwe stempels. Uiteraard kan dit alleen als ik nieuwe ontwerpen van de designers heb ontvangen. Dit keer heb ik nieuwe stempels van Gee Adriaansz en Karen van de Laer. Ik heb ze in de socials al laten zien. Heb je ze nog niet gezien? Ga dan naar het kopje ‘nieuw’ en neem een kijkje.

Als je me blijft volgen op Instagram en Facebook (al doe ik hier veel minder omdat er niet veel reactie komt) zie je sneller nieuwe stempels voor een release voorbij komen.

Voor nu: https://www.durftestempelen.nl/product-categorie/nieuw/

Welke nieuwe producten zijn er nog meer?

Ook heb ik Krimpie spullen toegevoegd aan de webshop. Hierop kan je stempelen met Stazon inkt, inkleuren met de speciale Krimpie stiften, uitknippen, in de oven leggen en het laten krimpen. Volg de aanwijzingen op de verpakking en het kan niet misgaan. Krimpie is heel erg leuk om bijvoorbeeld sleutelhangers van de maken of van die tazzels die je aan een scrapbook kan hangen of aan je tas. Doordat het krimpt wordt het ook 2x zo sterk. Wil je wat resultaten zien? Neem dan eens een kijkje bij @mariechen1306 (instagram) of Mariette Jaksch (facebook). Zij heeft er voorbeelden mee gemaakt en zij is ook nog eens onderdeel van mijn Designteam. Ze maakt erg leuke voorbeelden met mijn stempels.

Ook heb ik vellum aan de webshop toegevoegd. Dit is hartstikke leuk om toe te voegen aan zelfgemaakte kaartjes. Het is half doorzichtig en geeft een leuk effect. Zeker als je er ook nog een leuke tekst op embossed.

Vorige maand heb ik ook brievenbusdoosjes toegevoegd aan de webshop. Vorig jaar heb ik al enveloppen met een japanse sluiting toegevoegd.

Het laatste wat ik heb toegevoegd aan de webshop vind ik toch ook wel de WOW embossingpoeders! Ik heb 21 varianten toegevoegd, inclusief sparkles. Op het moment dat dit een beetje verkoopt dan komen er automatisch meer varianten in de webshop.

Ik heb voor Pasen super leuke sluitstickers en vloeipapier toegevoegd aan de webshop. Ik had hier eerst een poll voor opgezet en gevraagd of ik ze moest inkoppen of niet. Er werd massaal op gereageerd en ik had besloten om ze in te kopen. Ik heb ze nog steeds, dus mocht je ze nog willen hebben. Dat kan! Ik weet alleen niet of ze er voor de Pasen zullen zijn.

Ook heb ik nog steeds de journals van Slow en Grow in het assortiment. Ik heb er nog 4 en daarna verdwijnen ze uit het assortiment. Dus wil je er nog 1 bemachtigen? Dat kan!!

Het designteam van Durftestempelen in April

Sinds 1 Maart werk ik ook met een designteam voor Durftestempelen. En wat is dat leuk!!

Hierboven heb ik al een beetje verteld over Mariette. Zij is heel sterk met junk journaling, scrapbooken, enz. Ze creëert echt de prachtigste dingen. Op instagram is ze te volgen als @Mariechen1306 en op Facebook als Mariette Jaksch.

De 2e persoon waar ik een samenwerking mee ben aangegaan is Wendy Jansen. Zij is heel sterk met kaarten maken. En maakt echt super leuke en mooie kaarten. Op Instagram is ze te volgen als @smurfige. Op Facebook is ze niet aanwezig. Ik zou het echt super leuk vinden als jullie ze gaan volgen, want ze geven veel leuke en goede ideeën.

Eind Februari werd ik ook benaderd door Ingrid van @studiosnailmail (instagram). En zij vroeg ook of ze met wat stempels van mij aan de slag mocht gaan. Nou zegt de naam het al een beetje, maar ze maakt echt de prachtigste snailmails met behulp van materialen die ze ook in de Kringloop winkels vindt. Hergebruik vindt ze dan ook erg belangrijk. Willen jullie op dit vlak ook meer inspiratie? Neem dan vooral een kijkje bij haar op Instagram of op haar blog.

Ik zou zeggen ga ze volgen! Ze zijn super leuk!!

Sale

Niet vergeten!! Er is ook nog steeds een sale gaande op producten die uit de webshop gaan verdwijnen! Wil je deze dus nog scoren? Wacht er niet al te lang mee. Rond de 18e verdwijnen ze voorgoed uit de shop.

Nieuwsgierig? Kijk dan hier.

Pasen

Van 2 april tot en met 5 april worden er geen verzendingen klaar gemaakt. Uiteraard kan er wel besteld worden. Deze gaan dus 6 april de deur uit.

Opmerkingen/suggesties

Heb je nog tip, tricks, opmerkingen, suggesties, enz.? Stuur me een bericht of laat hieronder een reactie achter!! Ik vind het super leuk om jullie ideeën ook te horen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *